Хепи Лейди“ ЕООД е член на голямото семейство на „Нарру Group“, под чийто покрив развива дейност една от най-големите на Балканския полуостров вериги ресторанти „Нарру Bar & Grill“.

ХЕПИПървата компания от групата стартира през 1990 г. В резултат на 4-годишно проучване и съвместяване на световния опит в хранителната промишленост и мениджмънт, осъществен с помощта на водещи американски специалисти, се ражда ресторантьорската верига

Нарру Bar & Grill – Верига от ежедневен тип ресторанти на пълно обслужване с 29 целогодишни и 2 сезонни заведения в РБългария, и две в гр.Барселона, Испания.

Веригата е основана в края на 1994 г. като местата във всеки ресторант са между 100 и 180.
www.happy.bg

В началото на 1999 г. се въвежда в експлоатация предприятие за производство на месни полуфабрикати и готови продукти от животински произход.

През 2003 г. е въведен в експлоатация и рибен цех, специализиран в преработката на риба, рибни и „аква“ продукти.

И двете производствени структури са оборудвани с едни от най-модерните и високотехнологични производстве -ни линии в страната.

Благодарение на тяхната дейност през 2000 г. Хепи Лейди“ ЕООД сключва договор за доставка на храни и хранителни продукти на две големи търговски вериги — „Метро Кеш енд Кери България“ ЕООД и „Пикадили“ ЕАД.

ХепиХепи Лейди“ ЕООД е основен снабдител на асортимент от месни продукти на най-бързо развиващата се верига ресторанти в България „Нарру Bar & Grill“. Последната е носител на редица награди, някои от които за любима марка заведения на българския потребител — връчени за 2008 г. и 2011 г. През 2007 г. печели приза за най-добра ресторантска верига, а през 2009 г. – за най-голям принос в развитието на ресторантьорството в България, връчени от БХРА.

През 2004 г. на Хепи Лейди“ ЕООД е възложено „Столовото хранене на работниците и служителите“ на „Летище Варна“ ЕАД — гр. Варна.

През 2006 г.,Хепи Лейди“ ЕООД подписа договор за организация на столовото хранене на работниците и служителите на една от най-големите компании, които осъществяват дейност на територията на РБългария – ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС“ АД

На територията на Община Бургас, наши контрагенти са още:

„Лукойл Енергия и Газ България“ ЕООД
„Лукойл Технолоджи Сервисиз България“ ЕООД
„АКЗ Енергия“ ООД
„М-строй Инженеринг“ ООД
„Травъл Партнър България“ ЕООД
и т.н.

През лятото на 2009 г. Хепи Лейди“ ЕООД сключва договор за хранене на туристите на база All inclusive за хотелите „Екселсиор“ и „Мимоза“, находящи се в к.к Златни Пясъци.

Чрез реализацията на тази пазарна ниша, дружеството разширява обхвата на дейността си и успява да създаде отлични впечатления в българските и чуждестранни туристи за многообразието и уникалноста на националната ни кухня.

През Ноември 2011 г.Хепи Лейди“ ЕООД подписа дългосрочен договор за организиране и извършване на „Столово хранене и хранително обслужване“ в една от топ-компаниите в РБългария

„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ АД гр. Пирдоп

ХепиВъв всички заведения и обекти на компанията е въведена НАССР система, като контролът по спазването и се осъществява чрез множество оперативни проверки и регулярни одити от сертифицирани одигори.

В производствените звена на компанията, чрез които се извършват основните доставки към ресторантите и обектите стопанисвани от нас, е внедрен и работещ стандарт ISO 22000:2005.

 

Добрият вкус и качество, както и тяхното поддържане и гарантиране, е от изключително и основно значение за Компанията, и най-вече за нашите клиенти. Гаранция за безкомпромисното ниво на обслужване, безопасността и вкуса на храните е и т.нар. ХЕПИ оригинал, който е емблемата на всички наши вътрешно-фирмени стандарти.

 

dolna